Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
5 Sterren beoordeling op trustpilot
Assortiment Benacci Wandpanelen

Assortiment Benacci Wandpanelen

Benacci wandpanelen

Wandpanelen zijn een populaire keuze voor wandbekleding in woningen en bedrijven. Wandpanelen zijn wandelementen die direct op een muur bevestigd kunnen worden. Deze wandpanelen worden ook wel muurpanelen, muurelementen, wandplaten of panelen genoemd. Muurpanelen zijn een geweldige keuze voor wandbekleding omdat ze waterbestendig en eenvoudig te installeren zijn.

Benacci wandpanelen zijn geïnspireerd op verschillende exclusieve marmer soorten en in de natuur voorkomende elementen. Dat maakt dat Benacci een breed assortiment verschillende stijlen en prints als panelen aanbiedt. De Benacci panelen zijn gemaakt van SPC (stone pressed component). De kern van deze muurpanelen bestaat uit 70% natuurlijk marmer mineralen. Ontdek hier meer over het materiaal van de wandpanelen. Door de speciale samenstelling geven de wandelementen van Benacci een exclusieve uitstraling. Ze bieden de perfecte oplossing voor een strakke, eenvoudige en kwalitatief hoge renovatie. Door het grote formaat van 2800 x 1230 x 4 mm kunnen de wanden uit één stuk worden gemonteerd. Daardoor komt het design optimaal tot zijn recht.

De Benacci panelen zijn duurzaam en hebben een zeer lange levensduur. Ze zijn eenvoudig schoon te maken doordat ze voorzien zijn van een antibacteriële toplaag.

Kalk en vuil kan zich erg moeilijk hechten aan de panelen waardoor er vrijwel geen vlekken ontstaan. Op tegels, natuursteen of marmer kan dat wel ontstaan. De panelen kunnen gemakkelijk schoongemaakt worden door ze te reinigen met water en zeep. Het zijn goed afwasbare wandpanelen.Daarnaast zijn de wandpanelen 100% watervast waardoor ze uiterst geschikt zijn voor het plaatsen in natte ruimtes. Zoals de badkamer, toilet, keuken. Tevens zijn ze ook geschikt voor andere binnenshuis renovaties.

Ze kunnen in verschillende stijlen worden toegepast, afhankelijk van het effect dat je wilt bereiken. Met onze panelen kan een wand vrij eenvoudig gerenoveerd worden. Ook zelfs op beschadigde muren of muren met oude tegels kunnen de panelen geïnstalleerd worden. Naast de renovatie mogelijkheden zijn de panelen ook zeer geschikt voor nieuwbouwprojecten.

Voordelen van Benacci wandpanelen

✓ 100% watervast;
✓ Kras- en vlek bestendig;
✓ Bestaande uit 70% natuurlijk marmer;
✓ Extra groot in formaat, namelijk 2800 x 1230 x 4 mm (LxBxH);
✓ Licht gewicht delen voor het grote formaat;
✓ Dunne delen (4 mm);
✓ Uitermate geschikt voor renovaties;
✓ Platen zetten niet uit;
✓ Platen beschikken over een anti-bacteriële toplaag en zijn dus makkelijk schoon te houden;
✓ De elementen zijn duurzaam, volledig recyclebaar en zonder weekmakers;
✓ Montage geschikt op diverse ondergronden (beton, tegels, gips pleister, plywood, osb);
✓ Makkelijk te zagen en boren;
De installatie is tot wel 4 keer zo snel dan tegel-, plamuur- of stucwerk.

Decoratieve wandpanelen

Decoratieve wandpanelen kunnen een geweldig onderdeel zijn van je interieur. Het gebruiken van wandpanelen is een zeer goed alternatief voor het bekende tegelen of stucen. Het is de ideale oplossing voor het bekleden van wanden en vloeren omdat het snel en eenvoudig toegepast kan worden. Bovendien geven de decoratieve panelen een exclusieve sfeer aan een specifieke ruimte.

Wandpanelen badkamer

De Benacci wandpanelen zijn zeer geschikt voor toepassing in de badkamer. De wandpanelen kunnen ook gebruikt worden in de douche. De 100% waterdichte panelen zijn een geweldige toepassing voor een badkamer renovatie. Zonder te slopen kun je eenvoudig de badkamer een upgrade geven.

Creëer de juiste sfeer met het juiste wandpaneel. De toepassing van een betonlook wandpaneel kan zorgen voor een industriële look of een marmerlook juist voor een klassieke badkamer. 

Wandpanelen keuken

Naast het toepassen van de panelen in de badkamer is een veelgebruikte toepassing ook, in de keuken. De Benacci muurpanelen zijn hittebestendig (tot een warmteoppervlak van 80 graden) en beschikken over een anti bacteriële toplaag die eenvoudig schoongemaakt kan worden. Daardoor zijn de panelen zeer geschikt als onder andere backsplash in de keuken.

Wandpanelen woonkamer

Een woonkamer is heel persoonlijk. Met muurpanelen kan er buitengewoon goed een specifieke sfeer gecreëerd worden. Kies een natuurlijke of rustige print om dit te combineren met je favoriete accessoires. Of ga voor een eyecatcher midden in je woonkamer door te kiezen voor een opvallende print. De panelen zijn eenvoudig stof en vuilvrij te houden. Dat zorgt voor gemak en tevens voor een schone, frisse ruimte.

Lambrisering panelen

Onze panelen kunnen ook gebruikt worden voor lambrisering. Dit geeft een mooi effect in bijvoorbeeld een hal. De lambrisering panelen zijn kras- en stootbestendig. Dat maakt dat de wandpanelen van Benacci een zeer geschikt product is voor deze toepassing.

De Benacci wandpanelen zijn een zeer populair product voor al deze toepassingen. Dit omdat binnen enkele handelingen en in een korte tijd, een zeer strakke en exclusieve ruimte gecreëerd wordt. Zoals een badkamer, keuken, toilet, hal, open haard, slaapkamer of garage.

De installatie van Benacci wandpanelen 

Benacci wandpanelen zijn eenvoudig te verwerken. De platen zijn goed te zagen en er kan eenvoudig in geboord worden. Het is mogelijk om de platen op de meest mogelijke achterwanden te monteren.

Het monteren van de panelen gaat eenvoudig door deze te verlijmen tegen de wand. Vervolgens hoeven alleen nog de naden afgekit te worden. De ideale lijm en kit, die uitvoerig is getest, kan worden meegeleverd.

Een andere mogelijkheid bij de toepassing is het gebruiken van profielen. Met een binnen- en of buitenhoek kunnen de panelen afgewerkt worden. In het assortiment zijn verschillende kleuren en vormen profielen verkrijgbaar zodat jij het beste resultaat kunt realiseren. Op de installatie pagina wordt stap voor stap uitgelegd hoe je de wandpanelen kunt installeren.

Over Benacci

Benacci draagt bij aan een exceptionele levensstijl middels het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve wandpanelen. Wij zijn overtuigd van de kracht van mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur.