Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
5 Sterren beoordeling op trustpilot
Babilonia Beige
  • Babilonia Beige-1
  • Babilonia Beige-2
  • Babilonia Beige-3

Babilonia Beige

Terug naar overzicht

€ 279,00

Prijs per plaat van 2800 x 1230 x 4 mm (LxBxH). 1 plaat is 3,44 m2.

Wandpaneel Babilonia Beige, geïnspireerd op oudse sferen van Babylon. Unieke afwerking voor badkamers en andere binnenshuis renovaties. 100% watervast en volledig recyclebaar.

  • Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
  • Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
  • Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
  • 5 Sterren beoordeling op trustpilot

5 / Reviews

‘“5 sterren op Trustpilot voor onze kwaliteit en service”’

Productomschrijving

Babilonia Beige Benacci Wandpanelen

Benacci wandpaneel Babilonia Beige, geïnspireerd op oudse sferen van Babylon. Unieke afwerking voor badkamers en andere binnenshuis renovaties. 100% watervast en volledig recyclebaar.

Materiaal

Decoratieve wandpanelen van Benacci zijn gemaakt met onze nieuwe SPC technologie welke bestaat uit 70% mineralen. Het design van de platen is gebaseerd op in de natuur voorkomende marmer en stone soorten, die met de meest moderne digitale technologie worden gerealiseerd.

Wandpanelen van Benacci zijn 100% watervast en slijtvast, kunnen worden toegepast in vochtige ruimtes zoals de badkamer, douchecabine, toilet of welke andere interieur toepassing dan ook.

De platen zijn volledig recyclebaar en worden met de meest hoogwaardige technologie in Europa geproduceerd.

Kenmerken

✓ 100% watervast, kras- en vlek bestendig
✓ Licht gewicht delen
✓ Extra grote formaten
✓ Dunne delen (4 mm)
✓ Montage geschikt op diverse ondergronden
(beton, tegels, gips pleister, plywood, osb)

Installatie

Door het grote formaat van 2800 x 1230 x 4 mm kunnen de wanden uit één stuk worden gemonteerd waardoor het design optimaal tot zijn recht komt. De panelen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Benacci wandpanelen zijn eenvoudig te verwerken, goed te zagen, snijden en boren als wel direct op de meest mogelijke achterwanden te monteren. Het monteren van de panelen gaat eenvoudig door deze te verlijmen tegen de wand. Vervolgens hoef je alleen nog maar de wanden af te kitten. De ideale lijm en kit, die uitvoerig is getest, kan worden meegeleverd.

Hoeveel platen heb ik nodig?

Het aantal platen dat nodig is voor nieuwbouw en renovatie hangt af van de afmetingen van de wanden waarop de wandpanelen gemonteerd kunnen worden. Iedere plaat heeft een formaat van 2800 x 1230 x 4 mm. De grote hoogte maakt dat de plaat veelal altijd direct van de grond tot het plafond zal reiken. Hierdoor kom je geen hoogte tekort voorkom je onnodige naden. Met de breedte van de plaat a 1230 mm is een berekening te maken hoeveel platen nodig zal zijn om de volledige oppervlakte te dekken waarvoor de wandelementen bedoelt zijn. Voor bijvoorbeeld douche achterwanden kunnen enkel 2 platen al voldoende zijn. Voor een volledige badkamer renovatie met gebruik van alle wanden vaak wat meer. Bij vragen hierover zijn we per direct bereikbaar via mail en live chat.

Aankoop en levering

Bij iedere aankoop zullen wij zorgdragen dat de platen veilig verpakt en geleverd worden op de plaats van bestemming. De platen hebben geen verdere behandeling nodig en kunnen direct geplaatst worden. De gemiddelde levertijd bij een bestelling is 4-5 werkdagen. Wil je de platen alvast bestellen en later uit laten leveren? Dat is geen probleem. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.

Proefstukje

Benieuwd hoe de wandpanelen er in het echt uitzien? We bieden de mogelijkheid een proefstukje te bestellen zodat je de panelen in het klein al kan ervaren. De verzendkosten van proefstukjes zijn gratis. 

Over Benacci

Benacci wilt bijdragen aan een exceptionele levensstijl middels het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve wandpanelen. Wij zijn overtuigd van de kracht van mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur. De combi van 100% watervaste materialen en toch volledig recyclebaar zijn staat bij ons centraal.

Recent bekeken