Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
5 Sterren beoordeling op trustpilot
Marquina Nero 1
Marquina Nero 2
Marquina Nero 3
Marquina Nero 4

Marquina Nero

Terug naar overzicht

€ 279,00

Prijs per paneel van 2800 x 1230 x 4 mm. 1 paneel is 3,44 m2.

Geïnspireerd door zwart marmer uit Noord-Spanje neemt Marquina Nero je mee in een klassiek krachtige sfeer. Stijlvol en ruimtelijk geeft het paneel een luxe uitstraling.

  • Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
  • Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
  • Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
  • 5 Sterren beoordeling op trustpilot

5 / Reviews

‘“5 sterren op Trustpilot voor onze kwaliteit en service”’

Productomschrijving

Marquina Nero Benacci Wandpanelen

Geïnspireerd door zwart marmer uit Noord-Spanje neemt Marquina Nero je mee in een klassiek krachtige sfeer. Stijlvol en ruimtelijk geeft het paneel een luxe uitstraling.

Het materiaal

De decoratieve wandpanelen van Benacci zijn gemaakt van SPC (Stone Pressed Component). Ze bestaan voor 70% uit natuurlijke marmer mineralen. Dit materiaal kent vele voordelen. 

De belangrijkste kenmerken
✓ 100% watervast
Kras- en stootbestendig
Bevatten geen weekmakers 
Zet niet uit en krimpt niet 

Het design van de panelen is gebaseerd op in de natuur voorkomende marmer en stone soorten, die met de meest vernieuwende technologie worden gerealiseerd. 

De muurpanelen zijn zeer geschikt om toe te passen in natte ruimtes zoals de badkamer, douchecabine, toilet of keuken. Ook kunnen ze worden gebruikt voor andere interieur toepassingen zoals in de slaap- of woonkamer. Ontdek alles over het materiaal van de wandpanelen hier.

Installatie

Door het grote formaat van 2800 x 1230 x 4 mm kunnen de wanden uit één stuk worden gemonteerd. Op die manier komt het design optimaal tot zijn recht. De panelen zijn geschikt voor zowel nieuwbouw als renovatie. Benacci wandpanelen zijn eenvoudig te verwerken omdat ze goed te zagen en boren zijn. Het is mogelijk de panelen op de meest mogelijke achterwanden te monteren.

Het monteren van de panelen gaat eenvoudig door deze te verlijmen tegen de wand. Vervolgens hoef je alleen nog maar de wanden af te kitten. De ideale lijm en kit, die uitvoerig is getest, kan worden meegeleverd. Een andere mogelijkheid om de panelen af te werken is door middel van profielen. Ontdek op de installatie pagina hoe de wandpanelen geïnstalleerd kunnen worden. Alle installatiematerialen zijn weergegeven bij montage accessoires

Het juiste aantal panelen

Het aantal platen dat nodig is voor nieuwbouw en renovatie hangt af van de afmetingen van de wanden waarop de wandpanelen gemonteerd worden. Iedere plaat heeft een formaat van 2800 x 1230 x 4 mm. De grote hoogte maakt dat de plaat veelal altijd direct van de grond tot het plafond zal reiken. Dat betekent geen naden in de horizontale vorm. Met de breedte van de plaat a 1230 mm is een berekening te maken hoeveel platen nodig zal zijn om de volledige oppervlakte te dekken waarvoor de wandelementen bedoeld zijn.

Voor bijvoorbeeld douche achterwanden kunnen enkel 2 platen al voldoende zijn. Voor een volledige badkamer renovatie met gebruik van alle wanden vaak wat meer. Bij vragen over de berekening van het aantal wandpanelen zijn we bereikbaar via mail of chat.  

Aankoop en levering

Bij iedere aankoop zullen wij zorgdragen dat de panelen veilig verpakt en geleverd worden op de plaats van bestemming. De bescherm folie dient verwijdert te worden. Daarna kunnen de panelen direct gemonteerd worden. De gemiddelde levertijd bij een bestelling is 4-5 werkdagen. Wil je de platen alvast bestellen en later uit laten leveren? Dat is geen probleem. Je kunt dit aangeven tijdens het bestelproces.

Proefstuk bestellen

Ben je benieuwd hoe de wandpanelen er in het echt uit zien? We bieden de mogelijkheid om een proefstukje te bestellen. Dat is een klein deel van het wandpaneel. Zo kun je de panelen vooraf in het klein ervaren en kennis maken met het materiaal. De verzendkosten voor een proefstukje zijn gratis.

Over Benacci

Benacci wilt bijdragen aan een exceptionele levensstijl middels het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve wandpanelen. Wij zijn overtuigd van de kracht van mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur. De combi van 100% watervaste materialen en toch volledig recyclebaar zijn staat bij ons centraal.

Benacci - Live the Exceptional

Benacci wilt bijdragen aan een exceptionele levensstijl middels het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve wandpanelen. Wij zijn overtuigd van de kracht van mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur. Graag helpen we met passend advies op maat.

Bekend van

Wij zijn onder andere te zien bij:

  • De Grote Huisverbouwing
  • Funda
  • RTL 4
  • SBS6

Recent bekeken