Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
5 Sterren beoordeling op trustpilot
Acustica Miele 1
Acustica Miele 2

Acustica Miele

Terug naar overzicht

€ 109,00

Verfraai en verbeter je interieur met de indrukwekkende Akupanelen van Benacci. Elegantie en functionaliteit komen samen in deze hoogwaardige wandpanelen van 270x60cm.

  • Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
  • Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
  • Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
  • 5 Sterren beoordeling op trustpilot

5 / Reviews

‘“5 sterren op Trustpilot voor onze kwaliteit en service”’

Productomschrijving

Betreed een wereld van verfijnde elegantie met onze gloednieuwe akoestische panelen, een perfecte keuze voor het verfraaien van jouw interieur. Met een indrukwekkende afmeting van 270x60cm bieden de wandpanelen een groots statement voor elke ruimte.

De Akupanelen zijn met zorg ontworpen en vervaardigd om aan de hoogste kwaliteitseisen te voldoen. Elke vezel en elk detail straalt vakmanschap en duurzaamheid uit. Het gebruik van hoogwaardige materialen garandeert niet alleen een mooie esthetiek, maar ook een langdurige levensduur.

Deze panelen zijn met name ook functioneel. Dankzij hun akoestische eigenschappen helpen de Akupanelen bij het creëren van een rustige en harmonieuze omgeving. Geniet van de verbeterde geluidskwaliteit en verminder omgevingsgeluiden, waardoor je volledig kunt ontspannen en je kunt focussen op wat echt belangrijk is. Of je nu je woonkamer, kantoor of commerciële ruimte wilt verfraaien, deze panelen tillen je interieur naar een hoger niveau.

Recent bekeken