Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
5 Sterren beoordeling op trustpilot

Over ons

Benacci - Live the exceptional

Een woonstijl of intereur is een verlengstuk van jezelf. Hoe je woont geeft de kleur aan jouw leven. Benacci gelooft dat een fijne, sfeervolle woonbeleving bijdraagt aan duurzaam levensgeluk, het leven van een exceptionele levensstijl. Als je eenmaal deze werkelijke waarde van wonen kennen, weet je hoe heerlijk het is als je thuis helemaal in lijn is met wie je bent. Daarom ontwikkel je een bepaalde sfeer en stijl, zodat je woning jou ademt. Je wilt er tot rust kunnen komen, genieten én moeiteloos nieuwe energie opdoen.

Met Benacci dragen wij bij aan het leven van een exceptionele levensstijl door het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve panelen. Wij zijn overtuigd van de kracht van natuurlijke mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur. Naast kwaliteit staan we voor service en advies, graag denken we mee om jouw renovatie en afwerking tot een succes te maken.

Advies en service

Heb je een vraag of hulp nodig bij het doen van je bestelling? Onze adviseurs staan voor je klaar via de live chat. Of mail ons via [email protected]

Webshop keurmerk garantie

Klantenservice Benacci

Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur om je zoveel mogelijk vertrouwen te geven bij het plaatsten van een bestelling en bij de levering van de Benacci Wandpanelen. Webshop Keurmerk is een onafhankelijke webshop vereniging. Alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

Levertijden en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren aan huis. Bestellingen die worden gedaan, proberen wij binnen 4-5 werkdagen af te leveren indien op voorraad.

De verzendkosten in Nederland en België (boven de E40) bedragen €60,-. Vanaf afname 5 wandpanelen zijn de verzendkosten in Nederland en België (boven de E40) gratis. Bij leveringen in België onder de E40 wordt er een transport toeslag gerekend, waardoor de totale verzendkosten €125,- bedragen.

Showroom

Het is mogelijk om de wandpanelen in onze showroom op afspraak te bezichtigen. Stuur ons een bericht op [email protected] voor het maken van een afspraak.

Locatie: Benacci, Burgemeester Burgerslaan, 5245 NH in Rosmalen (route via Google Maps)

 

De Benacci service & kwaliteit, wat klanten zeggen: