Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
5 Sterren beoordeling op trustpilot

Waar kleuren en dessins samenkomen

In aflevering 6 staat De Grote Huisverbouwing klaar voor het  prachtige huis van Emmy en Alex in Etten-Leur, zij delen al 22 jaar samen gelukkige momenten en hebben onlangs de beslissing genomen om terug te keren naar het ouderlijk huis van Emmy, waar ze 47 jaar geleden werd geboren. In april hebben ze hun intrek genomen, maar het huis, ooit ideaal, is nu toe aan vernieuwing. Wat destijds perfect was, is nu verouderd, en het is tijd voor een frisse start.

Een opvallend kenmerk van dit project is het gebruik van ons Babilonia Beige paneel in de keuken, gecombineerd met een unieke kleur die de ruimte tot leven brengt. Het paneel voegt niet alleen stijlvolle warmte toe, maar harmonieert ook prachtig met de kleuren op de wanden. Dit zorgt voor een speels en levendig effect, waardoor de eetkamer de centrale, karakteristieke ruimte van het huis wordt.  

Het paneel Babilonia Beige in combinatie met de harmonieuze kleurcombinatie in de keuken resulteert in een spanwand die niet alleen visueel aantrekkelijk is maar ook een indrukwekkende en eigentijdse uitstraling biedt. Deze veelzijdigheid maakt het Babilonia Beige paneel met vissengraat patroon tot een stijlvolle keuze bij Emmy en Alex in huis.

Kijk mee en ontdek zelf: de installatie van Benacci panelen is verbazingwekkend eenvoudig. 

Terugkijken? Klik hier. Benacci maakt jouw woonmetamorfose mogelijk.

Al overtuigd?

Bekijk al onze wandplaten of doe nog wat inspiratie op!