Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
5 Sterren beoordeling op trustpilot
Frisse en nieuwe energie - Project Leusden

Het nieuwe seizoen van De Grote Huisverbouwing start met het verhaal Anja. Al meer dan 20 jaar woont ze in haar huis in Leusden. Het leven kwam even tot stilstand toen haar man Ties overleed. Sindsdien heeft ze geen liefde meer gestoken in haar interieur. Aan ons de opdracht om weer wat warmte terug te brengen in haar thuis.

Een sfeervolle, warme leefruimte

Na 5 jaar is het tijd om het huis van Anja een transformatie te geven. Sinds 2001 woont ze in deze woning, maar er is weinig aan veranderd. Plannen om de keuken aan te pakken hadden Ties en Anja al gemaakt, maar door zijn overlijden zijn deze snel verwaterd. Handig is Anja zeker, maar een heel huis in haar eentje opknappen is een te grote klus.

Ons team van experts helpt Anja maar al te graag. In deze aflevering zie je de transformatie van onder andere het favoriete zithoekje, waar ze vanaf nu heerlijk naar buiten kan kijken.

Een warme, sfeervolle ruimte waar Anja tot rust komt en zich echt thuis voelt. Daar gingen we mee aan de slag. Zo kan zij eindelijk met frisse, nieuwe energie haar leven oppakken.

Om een mooi geheel te creëren zijn op verschillende plekken in het interieur Benacci panelen geplaatst. Niet alleen op de trapwand, maar ook op de tv-kast en het keukenblok vind je de Prato Foltissimo panelen terug. De aardetinten van dit paneel, in combinatie met de stalen schuifdeuren, geven een elegant en huiselijk gevoel. Anja kan nu echt genieten van haar nieuwe thuis.

Bekijk het zelf en ontdek: het installeren van Benacci panelen is verrassend eenvoudig.

Wil je terugkijken? Klik dan hier. Benacci maakt jouw woontransformatie mogelijk.

Al overtuigd?

Bekijk al onze wandplaten of doe nog wat inspiratie op!