Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
5 Sterren beoordeling op trustpilot

Hotelbeleving in eigen huis

In aflevering 5 van De Grote Huisverbouwing omarmt het klusteam een bijzonder project bij Loïs en Dave, een jong gezin dat sinds 3 jaar in Almere woont. Middenin een uitdagende periode vanwege een ontdekte hersentumor bij Dave, hebben ze hun woonkamertransformatie op de lange baan geschoven. De experts staan klaar om hun woonkamer nieuw leven in te blazen. Een transformatie die niet alleen de muren betreft, maar ook de ziel van het huis raakt. 

De eetkamer, als het kloppende hart van gezelligheid en samenzijn, krijgt een metamorfose met de Prato Foltissimo panelen, hierdoor wordt het een echte hotelbeleving. Elke wand ademt nu de warmte en unieke stijl uit die het verdient. Het klusteam heeft niet alleen aandacht besteed aan de visuele transformatie, maar ook aan het creëren van een ruimte waar Loïs, Dave, en hun zoontje Siem zich echt thuis kunnen voelen.

Elk paneel, met zijn verfijnde verticale design, creëert een visueel spel dat de muren langer doet ogen, waardoor de ruimte een open en grootse uitstraling krijgt. De zorgvuldig gekozen kleurcombinatie in de woonkamer straalt niet alleen warmte uit maar voegt ook een vleugje chique elegantie toe aan de sfeer. 

Kijk mee en ontdek zelf: de installatie van Benacci panelen is verbazingwekkend eenvoudig. 

Terugkijken? Klik hier. Benacci maakt jouw woonmetamorfose mogelijk.

Al overtuigd?

Bekijk al onze wandplaten of doe nog wat inspiratie op!