Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
5 Sterren beoordeling op trustpilot

Waar stijlvolle details het welkom completeren

In Aflevering 3 van De Grote Huisverbouwing op SBS 6 openen we de deuren naar het huis van Elly, een huis doordrenkt van 43 jaar aan herinneringen en liefde. Temidden van de groene prachtige omgeving heeft Elly, samen met haar man, dit thuis grotendeels zelf gebouwd. Nu, terwijl haar man in een verzorgingshuis verblijft, heeft Elly het team van De Grote Huisverbouwing gevraagd om haar te helpen. Een verzoek waar ze maar al te graag mee van start gaan!

De hal van Elly, waar de geschiedenis van 43 jaar liefde en toewijding begint, staat centraal in deze transformatie. De Foresta Marrone-panelen vormen een warm welkom voor iedereen die Elly's huis betreedt. Ze dienen niet alleen als een esthetisch accent maar ook als een subtiel eerbetoon aan de rijke geschiedenis van het huis. Het is een knipoog naar de traditie die Elly en haar man hebben opgebouwd, een harmonieus samenspel van natuurlijke elegantie en menselijke verbondenheid.

Elly's hal wordt een omarming van stijl en warmte, waar de Foresta Marrone-panelen de ruimte transformeren in een tijdloze symfonie. Het diepe, rijke bruin van de panelen voegt niet alleen elegantie toe, maar creëert ook een warme en uitnodigende atmosfeer, de krasvastheid van de panelen is ideaal voor gebruik bij een kapstok.

Kijk mee en ontdek zelf: de installatie van Benacci panelen is verbazingwekkend eenvoudig. Dankzij de afmetingen van ieder paneel is de gehele toiletruimte voegvrij en naadloos. En dus altijd gemakkelijk fris en schoon. Met open mond en stralende ogen bewonderen Querine en Galton hun splinternieuwe thuis.

Terugkijken? Klik hier. Benacci maakt jouw woonmetamorfose mogelijk.

Al overtuigd?

Bekijk al onze wandplaten of doe nog wat inspiratie op!