Wandpanelen van 70% natuurlijk marmer
Binnen 4-5 werkdagen bezorgd
Gratis verzending vanaf 5 wandpanelen
5 Sterren beoordeling op trustpilot
Over ons

Over ons

Benacci - Live the exceptional

Benacci wilt bijdragen aan een exceptionele levensstijl middels het ontwikkelen en aanbieden van exclusieve interieurstukken. Wij zijn overtuigd van de kracht van mineralen welke de kern zijn van al onze producten. We streven daarmee volledig naar enkel hoogwaardige en duurzame creatuur.

Op de verschillende pagina's kun je alles vinden over het materiaal en de installatie van de wandpanelen. 

Hulp en ondersteuning

Heb je een vraag of hulp nodig bij het maken van je bestelling? Dan kun je ten alle tijde contact opnemen met onze klantenservice. Dat kan door middel van onze live chat met één van onze adviseurs of stel je vraag door een e-mail te sturen naar [email protected]

Webshop keurmerk garantie

Klantenservice Benacci

Wij zijn aangesloten bij webwinkelkeur om je zoveel mogelijk vertrouwen te geven bij het plaatsten van een bestelling en bij de levering van de Benacci Wandpanelen. Webshop Keurmerk is een onafhankelijke webshop vereniging. Alle aangesloten webwinkels beogen de belangen van de consumenten zo goed mogelijk te behartigen.

Levertijden en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren aan huis. Bestellingen die worden gedaan, proberen wij binnen 4-5 werkdagen af te leveren indien op voorraad.

De verzendkosten in Nederland en België (boven de E40) bedragen €60,-. Vanaf afname 5 wandpanelen zijn de verzendkosten in Nederland en België (boven de E40) gratis. Bij leveringen in België onder de E40 wordt er een transport toeslag gerekend, waardoor de totale verzendkosten €125,- bedragen.

Showroom

Het is mogelijk om de wandpanelen in onze showroom op afspraak te bezichtigen. Stuur ons een bericht op [email protected] voor het maken van een afspraak.

Locatie: Benacci, Zuid Willemsvaart 117, 5211SE in 's-Hertogenbosch.

 

De Benacci service & kwaliteit, wat klanten zeggen: